Ready
to
tour

Tour

Morvan

LIGHT

MEDIUM

HARD

Onze allroad experience naar de mooie Morvan streek in midden Frankrijk krijgt in 2017 een vervolg. Wij bieden 2 routes aan in deze ongerepte streek.

In 2017 plannen we in deze bekende wijn streek een allroad experience, het word een combinatie van mooie ritten afgewisseld met het het culinair genieten van wat deze prachtige streek, ten noorden van Lyon, te bieden heeft. Dag ritten van 120 tot 160 km over de mooie kleine slingerende asfaltwegen aangevuld met de breder pistes welke deze regio rijk is. Het ene moment rij je tussen de beroemde wijngaarden van Regnie-Durette en Ville-Morgon, het andere duikt u terug de prachtige bossen in van de Haut Beaujolais.

Deze trip vraagt geen speciale banden keuze, zowel de straat banden als de gekende allroad banden voldoen. Bezoek aan de locale wijnbouwers staat zeker op het programma.

Tijdens de middag lunchen we bij de plaatselijke restaurants waar kwaliteit verzekerd is. Verblijven doen we in een prachtige gite welke voorzien is van alle comfort en waar de eigenares ons van heerlijke maaltijden zal voorzien.

Wil jij je aanmelden voor onze Morvan Tour?

Light

Op aanvraag kunnen wij ook een 95% asfalt route voorzien welke de deelnemers dan op eigen tempo met de door ons voorziene gps track kunnen afwerken. Na de rit sluit u dan aan bij de rest voor het avondmaal en de apres allroad verhalen. Verblijven doen we in een degelijk hotel met de nodige faciliteiten.

Medium

Deze groep krijgt een aangepaste route welke ten allen tijde berijdbaar is met de allroadbanden zoals TKC80. Alle types van motoren( KTM 1190/BMW GS 1200….) zijn welkom voor deze uitstap. Gezien onze kennis van de streek kunnen we afhankelijk van de omstandigheden de route aanpassen zodat het voor iedereen doenbaar is om op een veilige en verantwoorde manier deel te nemen.

Hard

Deze groep is voor de mensen op de noppenbanden waar toch wel enige ervaring  vereist is, en men over de juiste banden dient te beschikken om deze trip tot een goed einde te brengen. Dagelijks wordt er 120 tot 160 km puur offroad onder de wielen geschoven, gaande van bredere bospaden, veldwegen tot smallere tracks bezaait met stenen. Ideale motor voor deze trip zijn de KTM 690/ Husqy 701/ BMW Xchallenge 650 enz. Ook de zwaardere motoren zijn welkom, maar noppenbanden zijn aangeraden.