Ready

to

ride

ONZE

ENDURO
BELGIE

Enduro motoren – 150kg

Hebt u reeds enige offroad ervaring? Of ben je een echte opstapper?Dan bent u aan het juiste adres bij STEFENDURO. Wij zijn gespecialiseerd in eendaagse en meerdaagse ritten in Belgie en midden Frankrijk en Spanje. Ervaren enduristen of beginnende endurist, bij ons is iedereen welkom. Wij zorgen voor homogene  groepen zodat iedereen op een verantwoorde en veilige manier kan deelnemen aan onze ritten.
De ritten die wij aanbieden worden steeds van de nodige pittige ingrediënten voorzien zodat men moe en voldaan huiswaarts kan na een stevige dag of lang weekend enduro rijden. Absolute beginner en geen eigen enduro motor, kijk dan hier: Endurorent. Wij kunnen u 7 op 7 dagen begeleiden, geen tijd in het weekend, geen nood. Bij ons kan u ook terecht op weekdagen.

Verschillende mogelijkheden

Light

Dit is onze instap categorie, bent u beginner en wenst u van het enduro rijden te proeven, al dan niet in combinatie met één van de KTM huurmotoren, dan is “light” uw keuze. Tijdens deze ritten worden er tips en tricks aan de deelnemers gegeven zodat men langzaam kan opbouwen tijdens het verloop van de dag. Deze ritten zijn ook geschikt voor de rustige enduro rijder welke op een ontspannende manier wil genieten van het enduro rijden. Het traject voor de “light” ritten loopt over makkelijk berijdbare onverharde veldwegen, welke men met de juiste spirit gemakkelijk kan overwinnen.

Medium

Hebt u reeds enige ervaring en schrikt u niet terug om een enduro rit van 160 km te rijden? Dan is de “medium” de juiste keuze. Tijdens deze ritten gaan we de moeilijkere paden opzoeken waar er al eens gezweet en gezwoegd moet worden om er door te geraken. Onoverkoombare hindernissen gaan we in deze ritten niet toepassen, het moet nog altijd enduro “rijden” zijn. Bij “medium” wordt gezien de lengte van de rit het allemaal fysiek wat zwaarder.

Hard

Voor de mensen met de juiste mentaliteit en doorzettingsvermogen, en welke reeds de nodige jaren enduro ervaring achter de rug hebben. Hier gaan we geen enkele hindernis uit de weg, er zal al eens aan de motor dienen te worden gesleurd en getild. Dit in combinatie met de langere afstand van de rit maakt dat het fysieke aspect bij deze categorie niet te onderschatten is.

Wil jij je aanmelden voor onze Enduro Training?

UITRUSTING

Motoren dienen ingeschreven en verzekerd te zijn. Lawaai uitlaten zijn niet welkom, enkel originele of gekeurde dempers toegestaan. Originele nummerplaat op de motor of minstens mee hebben samen met de originele papieren. Stefenduro is niet verantwoordelijk voor boetes aangaande het verkeers reglement. Als rijder dient men er voor te zorgen dat men de juiste bescherm kledij draagt, cross laarzen, harnas en aanverwante zaken. Voorzie tijdens een rit een rugzak met ingebouwde camelbag, drinken voorkomt krampen en vermoeidheid.

PLANNING

Hoofdzakelijk werken wij a la carte. Data kunnen op maat ingepland worden, vanaf 5 personen kan er
een enduro trip geboekt worden.
Op geregelde tijdstippen doen we deze ritten onder de vorm van een georganiseerde rit met begeleiding van catering en met de service wagen als back up. Deze ritten kunnen dienen om ervaring op te bouwen voor een eventuele meerdaagse in Frankrijk, dit is echter geen verplichting om bij ons deel te nemen aan ritten in het buitenland.

CONTACT

U kan bij ons terecht om met uw vrienden mooie enduro en allroad tochten te maken in ons eigen Belgie. Ons werk terrein bevind zich voornamelijk ten noord westen en zuid oosten van Brussel. Men staat versteld hoeveel onverharde wegen in deze regio’s nog aanwezig zijn, waar we deze prachtige enduro en allroad ritten organiseren.

Meer info:
stefenduro@gmail.com
of 0475/84 25 53.