Ready

to

tour

ONZE

touring

Een passie is intussen uitgegroeid tot een voltijdse activiteit en die ervaring willen we dan ook graag delen met andere enduro- en allroadrijders. Na ettelijke trips in binnen- en buitenland, zijn we zowat vergroeid geraakt met de onverharde wegen en heeft het grillige landschap geen geheimen meer voor ons. We maken van elke rit een ware belevenis, waarbij techniek, plezier en ontspanning centraal staan.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van groepen, enduro en allroad rijders, zowel in België als in Frankrijk en Spanje. Meer dan tien jaar ervaring in de Beaujolais en Morvan streek maakt dat we ondertussen elke off road weg kennen als of het onze achtertuin is, dit maakt dat we naar ieders wens kunnen gidsen. Rustige bospaden voor de genieters, oneindige rotspaden voor de doorzetters.

Wij begeleiden dan ook met veel plezier enduro en allroad rijders over de off road paden, zowel in Belgie als in Frankrijk en Spanje. Onze ritten, bestaande uit eendaagse ritten tot vijfdaagse ritten, worden aangepast aan elk niveau zodat zowel de beginnende als de ervaren rijders aan hun trekken komen. Bij ons zijn eveneens de snelle enduro rijders welkom.

Wenst u een mooie pittige ééndaagse, of een rustige ontspannende rit in België, of zoekt u een mooie buitenlandse trip, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Beschikt u niet over een enduro motor, geen probleem. U kan gans het jaar door bij ons terecht voor het huren van een enduro motor, zodat u onder de ervaren begeleiding van ons team een mooie enduro experience kan beleven.

Kwaliteit primeert bij ons boven kwantiteit!!

STEFENDURO, door enduro- allroad rijders voor enduro- allroad rijders.

Wil jij je aanmelden voor onze Enduro tour?