Ready

to

Meet

About

Centrum Voor Motorbeheersing

Het Centrum voor Motorbeheersing werd opgericht in 1996.

Van 1996 tot heden volgden meer dan 11 000 cursisten bij ons een training. Het doel van ons centrum is om motorrijders beter en veiliger te leren motorrijden.
Een goede training kan enkel zijn resultaat bereiken als het niveau van de instructeurs zeer hoog is. Daarom werken we enkel met professionele instructeurs.

Motorrijden is een prachtige beleving, helaas niet zonder gevaar. Het steeds drukker wordende verkeer vergt van de motorrijder een hoge rijvaardigheid. Centrum Voor Motorbeheersing is sedert 1996 actief in het opleiden van motorrijders. Onze trainingen hebben als doel uw behendigheid op de motor te verhogen én uw risico’s op een ongeval te beperken.
We kiezen ervoor om onze groepsgrootte te beperken tot 6 personen per instructeur, persoonlijke begeleiding vinden wij heel belangrijk. Al onze instructeurs zijn professionele / erkende instructeurs die dagelijks op de motor zitten.
Na een dag motorbeheersing rij je met vernieuwde inzichten naar huis. Iedereen ontvangt na de training een certificaat van deelname en een evaluatie.
De meeste verzekeraars geven korting op je premie na het volgen van een training.
Tot binnenkort op één van onze trainingen !!!

Joris, Wim & Roland Vanvinckenroye
Team Centrum Voor Motorbeheersing

TEAM MOTORBEHEERSING

STELT ZICH VOOR

Joris Vanvinckenroye

Oprichter Centrum Voor Motorbeheersing Instructeur

ROLAND VANVINCKENROYE

Mede Oprichter Centrum Voor Motorbeheersing

Wim Vanvinckenroye

Zaakvoerder Centrum Voor Motorbeheersing
Instructeur

About

STEF
ENDURO

Een passie is intussen uitgegroeid tot een voltijdse activiteit en die ervaring willen we dan ook graag delen met andere enduro- en allroadrijders. Na ettelijke trips in binnen- en buitenland, zijn we zowat vergroeid geraakt met de onverharde wegen en heeft het grillige landschap geen geheimen meer voor ons. We maken van elke rit een ware belevenis, waarbij techniek, plezier en ontspanning centraal staan.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van groepen, enduro en allroad rijders, zowel in België als in Frankrijk en Spanje. Meer dan tien jaar ervaring in de Beaujolais en Morvan streek maakt dat we ondertussen elke off road weg kennen als of het onze achtertuin is, dit maakt dat we naar ieders wens kunnen gidsen. Rustige bospaden voor de genieters, oneindige rotspaden voor de doorzetters.

Wij begeleiden dan ook met veel plezier enduro en allroad rijders over de off road paden, zowel in Belgie als in Frankrijk en Spanje. Onze ritten, bestaande uit eendaagse ritten tot vijfdaagse ritten, worden aangepast aan elk niveau zodat zowel de beginnende als de ervaren rijders aan hun trekken komen. Bij ons zijn eveneens de snelle enduro rijders welkom.

Wenst u een mooie pittige ééndaagse, of een rustige ontspannende rit in België, of zoekt u een mooie buitenlandse trip, aarzel dan niet om ons te contacteren.
Beschikt u niet over een enduro motor, geen probleem. U kan gans het jaar door bij ons terecht voor het huren van een enduro motor, zodat u onder de ervaren begeleiding van ons team een mooie enduro experience kan beleven. Check onze agenda voor de data in binnen en buitenland.

STEFENDURO, door enduro- allroad rijders voor enduro- allroad rijders.

STEFAAN VAN OSSEL

Oprichter STEFENDURO

WIL JIJ JE AANMELDEN VOOR ééN VAN ONZE TRAININGEN OF TOURRITTEN