Ready
to
Meet
About

KTM STREET ACADEMY

DE KTM STREET ACADEMY (ex Centrum voor Motorbeheersing) werd opgericht in 1996.

 Het doel van DE KTM STREET ACADEMY is motorrijders beter en veiliger te leren motorrijden.

Een goede training kan enkel zijn resultaat bereiken als het niveau van de instructeurs zeer hoog is. Daarom werken we enkel met professionele instructeurs.

 Motorrijden is een prachtige beleving, helaas niet zonder gevaar. Het steeds drukker wordende verkeer vergt van de motorrijder een hoge rijvaardigheid. Onze trainingen hebben als doel uw behendigheid op de motor te verhogen én uw risico’s op een ongeval te beperken.

We kiezen ervoor om onze groepsgrootte te beperken tot 6 personen per instructeur, persoonlijke begeleiding vinden wij heel belangrijk. Al onze instructeurs zijn professionele / erkende instructeurs die dagelijks op de motor zitten.
Na een dag motorbeheersing rij je met vernieuwde inzichten naar huis. Iedereen ontvangt na de training een certificaat van deelname en een evaluatie.
De meeste verzekeraars geven korting op je premie na het volgen van een training.

Tot binnenkort op één van onze trainingen!!!

 

Team KTM STREET ACADEMY

About

KTM Adventure Academy

De KTM Adventure Academy is een samenwerking tussen KTM Belgium en de Adventure Academy.

 De Adventure Academy heeft tot doel om motorrijders een betere beheersing van hun motorfiets te bieden. Adventure rijden is geen synoniem voor off road rijden. Meer zelfs, adventure rijden gebeurt niet in de eerste plaats op onverharde ondergrond. Maar op het gedeelte dat wél op onverharde ondergrond gebeurt, moet net zo veilig gebeuren. Daarom is de Adventure Academy geen off-road school of een hardcore enduro trainingscentrum.

Door het bieden van specifieke adventure lessen leren we de juiste technieken aan die u in staat stellen om uw KTM adventure motor tot in de perfectie te beheersen.

Team KTM Adventure ACADEMY

About

KTM OFF-ROAD
ACADEMY

Under construction

Team KTM Off-Road ACADEMY

WIL JIJ JE AANMELDEN VOOR ééN VAN ONZE TRAININGEN OF TOURRITTEN